Mediapropeller – Den lokala, engagerade webbyrån

Mer än 10 år i branschen ger oss en bred och djup kunskap.

Mediapropeller är en webbyrå belägen i centrala Mörrum, precis jämte den forsande Mörrumsån.
Vi brinner för att leverera snygga och välplanerade lösningar som hjälper företag att lyckas i den digitala världen.

Vad kan vi hjälpa er med?

Lyssnar på er!

Alla företags behov ser olika ut, därför kan man sällan på förhand veta vilken lösning som är bäst för just er. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt möte, självklart helt utan förbehåll från vår sida! Vi tror nämligen att ju bättre vi känner era behov, desto snabbare och effektivare kan vi leverera en grym produkt / tjänst till er. Vi kallar det win-win!

TJÄNSTER

Webbsida, webbplats eller hemsida?

Kär barn har många namn. Men oavsett vad vi väljer att kalla det har mediapropeller långt erfarenhet av att bygga stabila, framtidssäkra & professionella webblösningar för alla typer av företag.

Vi anser att er webbsatsning skall generera nya kunder och affärsmöjligheter, den ska stärka och framhäva er företagsprofil och sist men inte minst öka er digitala närvaro. Just den digitala närvaron har aldrig varit viktigare.

Vi bygger alla våra lösningar med responsiv teknik, dvs att layouten anpassas efter skärmstorlek. Så att alla, oavsett om de surfar från Dator, laptop, surfplatta eller smartphone får en förstklassig uppplevelse.

Så varför inte kontakta oss idag för en gratis offert?

Programmering


Ett nytt boknings- logistiks- eller affärssystem? Eller har ni en helt ny idé?

Vi hjälper er från idé > verklighet. Oavsett budget och krav försöker vi hitta en optimal och anpassad lösning för just dig. Mediapropeller arbetar med olika tekniker. Ibland bygger vi från grunden i vårt eget ramverk medans vissa projekt utgår ifrån redan färdiga lösningar.- Gemensamt för alla våra projekt är att anpassar till era krav och er budget.

Har ni en idé eller ett projekt som ni skulle vilja förverkliga? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Trycksaker / Grafisk formgivning

Vi ser till helheten.
Alla företag förtjänar en grafisk profil. Att rent grafiskt behålla den röda tråden genom alla medium är viktigt när man försöker bygga ett varumärke eller få kunder att minnas kampanjer. Vi har ett nära samarbete med tryckerier och kan leverera trycksaker såsom visitkort, broschyrer, foldrar, brevpapper m.m. Behöver ert företags logga en uppfräschning, eller har ni kanske ingen logo alls? Vi ser till helheten när det kommer till layout och grafisk profil.


Att hålla hög kvalitét på trycksaker är viktigt. Kunder kommer ihåg en välkomponerad broschyr eller folder. Hör av er till oss så berättar vi mer om vikten av att hålla sig enhetlig.

…. WordPress, Webbhotell, SEO, Analytics

Alla dessa termer… men lugn, det är inte bara du som får huvudvärk!
Webben är en djungel, en föränderlig djungel dessutom. Tekniker kommer och går och alla dessa termer och “måsten”!
Men lugn, vi har koll på det du behöver veta, och håller oss ständigt uppdaterade på nya tekniker och tjänster.
Som totalleverantör av både grafiken, webbsidan och hostingen sitter vi som spindeln i nätet och håller i alla trådarna åt er.
Vi går alltid igenom ert behov och era krav och matchar det mot era budget. Vi hittar den optimala kursen och kopplar ihop teknik och interaktion åt er.


Känner ni er digitalt vilsna på termer och tekniker, fråga oss!

Vi sätter snurr på er verksamhet!

Mediapropeller Webbyrå

KONTAKTA OSS IDAG!
Mediapropeller Webbyrå

Mediapropeller Webbyrå

Besöksadress:
Sölvesborgsvägen 47
375 30 Mörrum, Sweden

Postadress:
Bygatan 32
375 34 Mörrum

Telefon: 0708-274489
E-post: martin@mediapropeller.se

Fyll i vårt Offert-formulär!

Klicka på knappen till höger för att komma till vårt smarta Offert-formulär. Du förbinder dig givetvis inte till någonting. Beroende på uppdragets omfattning kan vi behöva komma in kontakt med dig så glöm inte ange dina kontaktuppgifter!

STARTA ETT PROJEKT »